Ogrevanje

Ogrevanje s toplotno črpalko

Izvajamo montažo vseh vrst ogrevanja. V zadnjih letih je najbolj priljubljen način ogrevanja s toplotna črpalka sledi ji ogrevanje z lesno biomaso. Pri toplotni črpalki se tako uporabi energija iz zemlje, sonca, podtalnice ali zraka. Že pri načrtovanju vrste toplotne črpalke se tako upošteva najboljši izkoristek glede na postavitev objekta in danosti terena. Pri tem vam svetujemo na podlagi znanja in dolgoletnih izkušenj, ki smo jih pridobili na terenu in različnih šolanjih.

Ogrevanje z biomaso

Pri lesni biomasi (peleti, sekanci, polena..) gre za obnovljiv vir energije s katerim Slovenija razpolaga v večjem obsegu. Sodobni kotli na lesno biomaso omogočajo odlične izkoristke in majhne emisije.

Talno ogrevanje

V večini novo grajenih objektov je ogrevanje in tudi hlajenje narejeno s sistemom talnega ogrevanja, ki poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote in vseskozi zagotavlja prijetno temperaturo. Možno je tudi stensko ter stropno ogrevanje, ki deluje po enakem načinu. Pri izvedbi uporabljamo ogrevalni sistem nemškega proizvajalca Uponor, ki na vgrajen material daje 10 let garancije.

Copyright © 2018 - 2024 Instalatersvo Krek d.o.o. , Vse pravice pridržane!