Vodovod in kanalizacija

Pri gradnji objektov je pomembno, da sta vodovod in kanalizacija že od samega začetka usklajena med vsemi izvajalci, ker tako ni potrebno izvajati nobenih ali pa samo minimalne popravke.

Vodovodna inštalacija, ki jo izvajamo, je narejena po sistemu nemškega proizvajalca Uponor. Sistem nam omogoča hitro in kakovostno izvedbo pri kateri sam proizvajalec jamči 10- letno garancijo na material.

Kanalizacija

Kanalizacija je na terenu izvedena s klasičnimi kanalizacijskimi cevmi, po objektu pa je bolj priporočljiv sistem brezšumne odtočne cevi za odtoke, ki zmanjša šumenje – predvsem v vertikalnih delih.

Čiščenje kanalizacije

Z našo novo pridobitvijo – STROJ ZA ČIŠČENJE KANALIZACIJE ROM COMPACT nudimo storitev čiščenja zamašenih vodov in snemanje vodov za potrebe preverjanja puščanja, sanacije, poteka vodov itd..

Vodovod

Pri vodovodu je potrebno še posebej izpostaviti kvaliteto pitne vode, ki jo lahko dosežemo tudi z različno pripravo pred vstopom v vodovodni sistem objekta. Lahko se uporabi filtracija vode, s katero zmanjšamo trdoto vode in s tem prihranimo pri delovanju naprav. Pri vodi, kjer ni zanesljivega nadzora nad virom pa je možno vgraditi hišne UV filtracije, ki še pred uporabo vodo očistijo škodljivih  bakterij.

Copyright © 2018 - 2024 Instalatersvo Krek d.o.o. , Vse pravice pridržane!